ÎNTREBĂRI FRECVENTE
La cursuri trebuie să te simți cât mai lejer, putând totodată efectua cu ușurință mișcările de dans. Poți să vii îmbrăcat exact cum te simți tu mai bine, însă e nevoie neapărat de încălțăminte de schimb comodă.
Abonamentul se plătește lunar, suma medie fiind de 100 lei. Chiar dacă un curs durează două luni, tu poți să plătești doar pentru prima lună, după care te poți decide în ce măsură cursul pe care l-ai ales ți se potrivește.
Nu e neapărat să vii cu partener, vei găsi aici. Obișnuim să schimbăm partenerii în timpul cursului astfel încât toată lumea să danseze cu partener, fetele să se acomodeze cu modul de conducere diferit al băieților, iar aceștia să își dezvolte capacitatea de a se adapta la cât mai multe stiluri.
Timpul necesar pentru a învăța să dansezi poate varia în funcție de mai mulți factori, cum ar fi nivelul tău de aptitudini naturale, cât de mult te antrenezi și cât de repede înveți. Cu toate acestea, în general, majoritatea oamenilor încep să se simtă confortabil pe ringul de dans după câteva săptămâni sau luni de practică regulată. Este important să îți stabilești obiective realiste și să fii dedicat în timpul antrenamentelor. Cu răbdare și practică constantă, vei observa progrese în timp și vei ajunge să te simți mai sigur pe tine și să te distrezi mai mult în timp ce dansezi.
Dansul nu are limită de vârstă. Indiferent că ești licean, student, soț, soție, mamă, tată, bunic sau bunică, alături de noi ești binevenit. Avem cursanți de toate vârstele și fiecare se descurcă de minune. Încurajăm toți cei interesați, indiferent de vârstă, să se alăture și să își descopere pasiunea pentru salsa, bachata și kizomba. Ne străduim să oferim un mediu prietenos și accesibil în care toți participanții să se simtă confortabil și să se bucure de dans.
Majoritatea cursurilor au 2 întâlniri pe săptămână, a câte o oră fiecare.
Te poți înscrie pe loc, în momentul începerii cursului sau poți opta pentru preînscrierea online pentru a fi sigur că prinzi un loc la cursul dorit.
Ne poți trimite un mail pe adresa contact@latinbeat.ro sau ne poți suna la nr de telefon 0765 521 527 (Adrian Staicu), iar de aici te vom ajuta cu pașii necesari.
Dacă nu te simți stăpân pe tine, iar mișcările de bază încă îți dau bătăi de cap, te încurajăm să reiei cursul pentru începători. O informație repetată de mai multe ori ajunge să fie mai ușor de pus în practică, iar la final, mișcările vor fi naturale și fluide.
Dansează, dansează, dansează! Evoluția în dans se datorează perseverenței, exercițiului și multor ore petrecute în sala de dans și nu numai. Sfatul nostru este să participi la cât mai multe petreceri și practice-uri deoarece acestea ajută în dezvoltarea ta, fiind oportunitatea ideală de a aplica ceea ce înveți la cursuri. O altă variantă ar fi să optezi pentru cursuri particulare, unde vei lucra alături de instructorii noștri.
Nu ești singurul care nu ține minte toate figurile. Fiecăruia dintre noi i s-a întâmplat cel puțin o dată să încerce să facă o anumită mișcare și să nu-și mai amintească. Pentru asta, la fel ca în celelalte cazuri, îți recomandăm să exersezi pe lângă orele de la clasă. Mergi la festivaluri, petreceri și întotdeauna la practice. Și nu uita, pe ringul de dans nu contează să faci perfect fiecare mișcare, ci să te simți bine și să faci figurile care te reprezintă.
În cazul în care ești începător, e recomandat să vii încă de la primele cursuri. În primele două săptămâni de la începerea modulului, încă mai poți recupera pașii de bază și poți să ajungi la nivelul celorlalți. Odată cu trecerea timpului, mișcările devin tot mai complexe și fără o bază solidă nu vei putea face față.
Dacă ești intermediar sau avansat, poți să te alături și pe parcurs, însă îți recomandăm să iei legătura cu instructorii noștri pentru că ei te vor îndruma spre nivelul cursului cel mai potrivit pentru tine.
Înainte de toate, noi considerăm că participarea la orice fel de eveniment/petrecere este importantă. Fiecare dintre ele este un mediu perfect pentru a-ți pune în valoare cunoștințele pe care le-ai acumulat la cursuri. Festivalurile, pe lângă petrecerile din fiecare seară, au și o parte educativă constituită de workshopuri. Majoritatea festivalurilor au invitați atât de talie națională, cât și internațională pe care îi poți vedea în show-rile de pe scenă (cum s-ar zice: ”ai vedea profesioniștii la treabă”), sau îi poți găsi pe ringul de dans alături de ceilalți participanți (unde te încurajăm să-i inviți la un dans), sau (cel mai important) poți participa la workshopurile susținute de aceștia. Toate aceste aspecte devin parte din formarea ta ca dansator, având acces la informațiile directe pe care le poți acumula direct în practică.