Despre Noi

Deoarece noi, instructorii scolii Latin Beat am avut o revelatie de cand am descoperit dansurile si fiecare dintre noi a descoperit dansul la alta varsta, suntem uniti de acelasi lucru, transformarea vietii fiecaruia dintre noi. Dansul s-a transformat in pasiune, voie buna, stil de viata, prietenie…e greu sa le enumeri pe toate, dar am putea spune cu mana pe inima ca ne-am imbunatatit substantial viata.

Toate astea ne-au facut sa ne dorim sa impartasim cu cat mai multi oameni bucuria de a dansa, de a te simti liber, eliberat de orice energie negativa, de grijile cotidiene ce parca ne impovareaza tot mai tare in societatea de astazi, de a socializa in alt mod decat cel cu care suntem obisnuiti, de a lega prietenii cu cei ce isi doresc acelasi lucru ca si noi, o viata libera, infrumusetata, imbogatita.

Ne dorim de asemenea sa oferim parintilor ocazia de a petrece timpul alaturi de copii lor intr-o activitate relaxanta si placuta, deoarece stresul din ziua de azi le rapeste multor copii sansa de a face lucruri placute impreuna cu parintii. Din experienta noastra am constatat ca multi parinti isi doresc sa aiba copii care sa danseze, poate gandidndu-se doar la dezvoltarea lor fizica armonioasa, poate doar pentru ca e modern acest lucru si totusi putini se gandesc la legatura ce se poate creea intre parinte si copil prin intermediul unei activitati de acest fel.

Am inceput sa lucram cu copiii , tineri si adulti pentru a-i incuraja sa-si depaseasca limitele, sa nu tina cont de nivel, varsta, aspect, experienta, sau neincredere sadita in ei. Ne dorim sa indrazneasca toti sa traiasca complet, la maxim, sa descopere bucuria, dragostea, deoarece atunci cand iubesti ceea ce faci ,inveti usor, cand descoperi ca poti desi nu te credeai in stare poti considera ca te-ai dezvoltat ca persoana, ca esti implinit.

Dansul nu inseamna doar pasi sau o coregrafie, ci inseamna sanatate fizica si psihica, inseamna relaxare activa, iar pentru noi, cei din echipa Latin Beat inseamna un mod de viata, inseamna cursuri, petereceri, show-ri, concursuri, inseamna oameni ineteresati sa se simta bine.

Multi oameni ezita sa danseze de teama sa nu se faca de ras, prefera sa priveasca si nu isi dau seama ce pierd. Unii gandesc ca daca vor sa se inscrie la un curs de dans nu pot face asta daca nu au un partener/partenera. FALS! La scoala noastra grija fata de oameni este una dintre principalele preocupari. Cei care isi doresc sa danseze, danseaza, avem noi grija de acest aspect.

Deoarece fiecare individ care s-a alaturat scolii noastre a fost tratat in functie de necesitati si dorinte, in prezent suntem o familie Latin Beat, nu doar o echipa.

Incercam sa indepartam mentalitati depasite, sa producem o schimbare in mintea oamenilor, sa le aratam tutror ca viata poate fi buna, frumoasa cand intri in lumea dansului si dansul intra in viata ta.

Deci, INDRAZNESTE OMULE sa iti imbunatatesti viata, sa-ti creezi o viata placut-activa, sanatoasa, sa socializezi cu altfel de oaeni decat cei cu care te-ai obisnuit!

Avem o singura viata. HAIDETI S-O TRAIM DIN PLIN!

INDRAZNESTE! E tot ce iti cerem!