Eny Kilin

Ea este Eny. Primii pași de dans i-a facut în anul 2009, la numai 13 ani. Inceput ca o joacă, dansul s-a transformat în pasiune și Eny a început să se antreneze intensiv. Participand de-a lungul timpului la numeroase festivaluri de dans naționale și internaționale, Eny a reușit să abordeze mai multe stiluri de dans din lumea latino, cum ar fi: Salsa, Bachata, Merengue, Kizomba, Cha-cha, Rueda de casino, Reggaeton, Salsa on 2, Salsa cuban, Afro house, Pachanga.

Stilul de dans Bachata este punctul ei forte, motiv pentru care a avut și rezultate deosebite: a obținut locul I la Concursul Internațional de Bachata al Ungariei,  “Bachata Stars”,devenind în 2013, campioana Ungariei.

Eny este o fire veselă, sociabilă, atentă și sufletistă, este mereu dornică de experiențe noi. Visatoare, dar sârguincioasă, sensibilă dar puternică, Eny e un bun antrenor și un exemplu de viață.

Din 2015 Eni a început să lucreze cu actualul ei partener, Adrian Staicu, zis Tzache, în prezent, ei fiind intructorii principali ai Studioului de Dans LATIN BEAT.

eny