Ore Private

Solutia ideala!

Stim prea bine ca nu intotdeuna poti sa-ti faci timp dupa programul altora, asa ca alaturi de noi, poti face cursuri de dans particulare: doar tu, antrenorul personal si ringul de dans! Totul pentru ca tu sa inveti in liniste si in propriul tau ritm miscarile dorite!

Daca vrei sa inveti sa dansezi si esti o persoana mai timida, instructorii nostri personali de dans te pot invata in privat tehnicile pe care vrei sa le stapanesti!

Cursurile particulare din cadrul scolii de dans LATIN BEAT au printre multe altele si urmatoarele avantaje:

  • Orele private se desfasoara unul la unul cu profesorul.
  • Inveti doar stilul de dans care te intereseaza, atmosfera este una relaxanta, iar inhibitiile sunt de la mici, spre inexistente.
  • Miscarile sunt repetate de cate ori este nevoie pentru a le stapanii perfect.
  • Antrenorul iti este alaturi si iti raspunde la orice si oricate intrebari ai in legatura cu pasii pe care nu ii intelegi, iar prin prisma experientei sale te poate ajuta moral sa inveti cat mai repede dansul dorit.
  • Programul este stabilit de comun acord cu tine, in functie de timpul disponibil.
  • Un mic bonus: la urmatorul eveniment, la care vei participa, ii vei surprinde placut pe cei din jurul tau.

Ce inseamna un curs particular mai exact ?

Un curs particular este derulat la cererea fie a unei persoane, fie a unei organizatii. Se lucreaza personalizat, in functie de nevoia specifica a persoanei sau a organizatiei care solicita cursul, intr-un interval orar ales preferential de catre client, la locatia noastra sau la locatia clientului.

PS: Ringul de dans este la un telefon distanta! Te asteptam sa ne contactezi!