Erzsi Varga

Ea este Erzsi. Dansul a fost întotdeauna parte a vieții sale. A început să danseze de când era mică. Primii pași de balet i-a făcut la varsta de numai 4 ani, cu bunica sa, care i-a transmis iubirea ei pentru dans, devenind o pasiune și pentru ea.

În fiecare an, inca de cand era mică, a participat la spectacole și la reprezentațiile făcute de ea, prin care a învățata teatru, balet si multe altele. Pe scena totdeauna se simte ca acasă.În 2011 a făcut cunoștință cu lumea latino, la Satu Mare. A învățat de la foarte mulți instructori și a făcut parte din mai multe școli de dans și din Satu Mare dar și din Cluj Napoca.

A reușit să abordeze mai multe stiluri de dans din lumea latino: Salsa, Bachata, Merengue, Kizomba, Semba, Cha-cha, Rueda de casino, Reggaeton, Salsa on 2, Salsa cuban, Afro house, Pachanga.A participat la numeroase festivaluri și concursuri naționale și internaționale la care a avut si rezultate, printre care:

  • 2015 – Cupa „Feeling dance”, România – Categoria: salsa, Locul: I.
  • 2015 – Cupa „Feeling dance”, România – Categoria: bachata, Locul: I.
  • 2015 – All Starts Festival-Bachatastars, Hungary – Categoria: bachata, Locul: II.
  • 2016 – Maribor Salsa Congress, Slovenia – Categroia: bachata, Locul: I.

Este o fire veselă, glumeață și plină de viață, energică, perseverentă și foarte pasionată de dans. Are o vastă experiență în balet și teatru, fiind deosebit de utilă echipei de instructori. Aduce un plus în ceea ce privește dansul social și cel de scenă.

erszi