Dansul Mirilor

dans miri

În cea mai importanta zi din viața noastră, există un moment special care trebuie să vă reprezinte, să impresioneze audiența și să rămână în memoria colectivă peste timp: Dansul Mirilor! Acum, cuplurile se pregătesc cu grijă, fac repetiții, aleg coregrafii, care îi pun în valoare. Pentru că primii pași în căsnicie contează, iar dacă aceștia sunt făcuți în ritm de dans, atunci fericirea e garantată!

Alegerea muzicii și a coregrafiei reprezintă o decizie grea, mai ales că piesa trebuie să simbolizeze ceva pentru cei doi miri. Dincolo de stresul repetițiilor, dansul mirilor înseamnă acele câteva momente din ceremonialul de nuntă pe care cei doi și le vor aminti perfect, iar melodia aleasă le va răsuna întotdeauna în minte, la aniversări.

Noi vă putem veni în ajutor cu melodii adecvate și coregrafii simple, care să vă pună în valoare. Vrem să facem din acest moment – care reprezintă, practic, începutul petrecerii – unul de neuitat!

Vă stăm la dispoziție cu idei și ore de repetiții. Vă oferim un program de training personalizat, în funcție de abilitățile fiecărui cuplu.

De asemenea, dacă doriți, pe tot parcursul petrecerii de nuntă puteți beneficia de momente artistice executate de către dansatorii noștri profesioniști, momente care vor aduce un plus de culoare evenimentului!